The Global Language of Business
RO
  1. Principala
  2. GEPIR A fost inlocuit de "Verified by GS1"

GEPIR A fost inlocuit de "Verified by GS1"

NOTA: Incepand cu 1 ianuarie 2024, GEPIR a fost inlocuit cu serviciul GS1 Verified by GS1

GEPIR (Global Electronic Party Information Registry) este un serviciu online unic care ofera acces la informatii cheie de contact pentru companiile membre GS1 din intreaga lume.

Oricine poate cauta informatii dupa numerele codurilor de bare, numele companiei, numarul locatiei sau orice alta cheie GS1.

In registrul GEPIR, puteti face pana la 30 de solicitari pe zi de la o adresa IP gratuit.

Declinare a raspunderii: GEPIR nu este destinat sau potrivit pentru utilizare in procesele de afaceri legate de produsele de ingrijire a sanatatii, inclusiv planificarea, proiectarea, dezvoltarea si productia, sub rezerva cerintelor de reglementare pentru securitatea sistemului (de exemplu, sisteme validate sau certificate).

Din 1 ianuarie 2024, GEPIR a fost inlocuit de "Verified by GS1".

De ce se fac aceste modificari?

Verified by GS1 ofera partenerilor de afaceri si agentiilor guvernamentale informatii unice, de incredere si verificabile despre produse, companii si locatii.

De la infiintare a crescut atat in ​​ceea ce priveste ID-urile GS1 oferite pentru cautare, cat si in calitatea datelor din sistem.

De ce este inlocuit GEPIR?

GEPIR este un sistem cu functionalitati mai limitate decat sistemul Verified by GS1.

Verified by GS1 este o baza de date extinsa cu cheile GS1 care contine date mai noi si mai complete decat cele disponibile in GEPIR, astfel incat ofera o experienta mai buna pentru utilizator atunci cand cauta informatii despre produs, companie sau locatie.

Cine furnizeaza datele companiei catre Verified by GS1 si unde sunt stocate?

Datele verificate de GS1 sunt furnizate de companiile membre GS1 care folosesc identificatorii unici de produs și/sau locatie GS1 in operatiunile lor comerciale, in special GTIN-uri si GLN-uri.

Datele sunt stocate in GS1 Global Registry, permitand accesul deschis si global.

Cookie-uri pe site

Folosim cookie-uri pentru a ne asigura că aveți cea mai bună experiență pe site-ul nostru.