The Global Language of Business
RO
 1. Principala
 2. Cum devenim membri al GS1 Moldova?

Cum devenim membri al GS1 Moldova?

Organizatia Dvs. doreste sa aplice coduri de bare internationale de identificare pe produsele sale, sa utilizeze standardele si specificatiile sistemului international GS1 de codificare de bare, atunci sunteti pe calea cea dreapta.

Pentru acesta, trebuie sa va inregistrati in organizatia nationala GS1 Moldova ca sa obtineti un numar de identificre international al companiei GS1 GCP – (Prefixul Global al companiei) si GLN – Numarul global de locatie.  Pentru a se familiariza cu specificatiile GS1 la nivel mondial accesati site-ul organizatiei internationale GS1.

Apartenenta la Asociatie ofera nu numai posibilitatea fara erori si in scurt timp de a primi numerele pentru produsele noi si a primi consultatii, dar si posibilitatea de a fi prezentati in catalogurile electronice a produselor, accesibile prin Internet in orice punct a Globului pamintesc.

Membru-utilizator poate deveni orice intreprindere – producator al marfurilor sau destribuitor.

Membrii-utilizatori, care solicita numere de coduri de bare (GTIN) si numere de locatie (GLN) trebuie sa se inregistreze prin Schema1. Companiei i se ofera posibilitatea de a atribui produselor sale numere  unice la nivel mondial, care sunt introduse in baza de date a Asociatiei GS1 Moldova, care formeaza cu baze de date similare ale organizatiilor nationale de numerotare a marfurilor din alte tari, o baza de date la nivel mondial cu numere de produse si locatii.

Organizatiile Nationale pentru numerotarea produselor 

Schema 1

Documentele si actiunile necesare:

 • achitarea cotizatiei de aderare;
 • completarea Cererei;
 • incheierea Contractului cu privire la utilizarea sistemului GS1;
 • prezentarea Extrasului din Agentie Servicii Publice;
 • prezentarea Listei produselor, care urmeaza a fi codificate prin codul de bare la moment.

Dupa examinarea documentelor depuse, compania se inregistrata la GS1 Moldova ca membru-utilizator al sistemului GS1. Lui i se atribuie un prefix de companie GCP, i se acorda Login-ul si o Parola pentru a accesa Cabinetul personal, si se emite un „Certificat utilizatorului sistemei GS1” pentru un an. 

Statutul de membru al Asociatiei se prelungeste automat dupa achitarea cotizatiei anuale la timp.

Membrii-utilizatori care au nevoie doar de numere de locatie GLN (Global Location Number) trebuie sa se inregistreze prin Schema 2.

Schema 2

Documentele si actiunile necesare constau in:

 • achitarea cotizatiei de aderare;
 • completarea Cererei;
 • incheierea Contractului cu privire la utilizarea sistemului GS1;
 • prezentarea Extrasului din Agentie Servicii Publice.

Dupa examinarea documentelor prezentate, intreprinderea se inregistreaza in calitate de membru a Asociatiei si intreprinderii i se elibereaza Numarul Adresei Globale (GLN) si “Certificat utilizatorului sistemei GS1” pe termen de un an.

Statutul de membru al Asociatiei se prelungeste automat dupa achitarea cotizatiei anuale la timp.

Continua -> 

Cookie-uri pe site

Folosim cookie-uri pentru a ne asigura că aveți cea mai bună experiență pe site-ul nostru.