The Global Language of Business
RO
  1. Principala
  2. Comertul cu amanuntul

Comertul cu amanuntul

Comertul cu amanuntul

GS1 are o istorie lunga in comertul cu amanuntul - „bip-ul” omniprezent al codului de bare GS1 se aude la casele din magazine de peste 6 miliarde de ori pe zi. Cu toate acestea, intreprinderile trebuie sa se asigure, ca produsele pe care le vand, sunt la fel de bine reprezentate in lumea digitala precum si in lumea fizica.

De aceea, GS1 colaboreaza cu industria de retail pentru a construi o baza de date de produse mai puternica, bazata pe o identitate unica a produsului. Acest lucru asigura un flux stabil si de incredere de informatii si transparenta relatiilor intre comercianti si proprietarii de marci.

Indiferent daca este online sau in magazin, codul de bare GS1 (GS1 GTIN) continua sa ofere o baza de incredere pentru comerciantii cu amanuntul si proprietarii de marci, ajutand companiile mari si mici sa-si identifice produsele in mod unic.

Standardele si serviciile GS1 asigura identificarea produselor si schimbul de date fiabile, complete si precise. Date mai bune inseamna servicii mai bune.
Unul dintre semnele distinctive ale sistemului GS1 este istoria lunga a standardelor sale in sectorul retail.

Standardele GS1 – sunt:

 Informatie de incredere si verificata despre produs                 Eficienta si durabilitatea lantului de aprovizionare

 

                                                              Imbunatatirea experientei clientilor si a loialitatii

 

 Sustenabilitate si trasabilitate                                               Respectarea reglementarilor

 

 Cumpararea produselor online a devenit populara in ultima perioada, conducand la      modele noi de afaceri,     parteneriate si modalitati de a comercializa productia  si      de  a interactiona cu clientii.

Standardele GS1 ajuta atat proprietarii de marci, cat si comerciantii cu amanuntul sa se asigure ca informatiile despre produse online pot fi de incredere. 

Aceasta este componenta principala a unei relatii sanatoase cu consumatorii. Pentru a reusi pe aceasta piata uriasa si in crestere, companiile trebuie sa vada datele complete si exacte despre produse ca un activ critic.

Descoperiti standardele GS1 in actiune.

Pentru a afla mai multe accesati pagina web GS1.

Cookie-uri pe site

Folosim cookie-uri pentru a ne asigura că aveți cea mai bună experiență pe site-ul nostru.