The Global Language of Business
RO
  1. Principala
  2. Comunicare digitală

Comunicare digitală

Comunicare digitală

Standardul GS1 Digital Link extinde puterea si flexibilitatea identificatorilor GS1 facandu-le parte din web. Aceasta inseamna ca identificatorii GS1, cum ar fi GTIN, sunt acum o poarta catre informatiile consumatorilor care intaresc loialitatea marcii, informatii imbunatatite privind trasabilitatea lantului de aprovizionare, API-urile partenerilor de afaceri, informatii despre siguranta pacientilor si multe altele.

Acolo unde o adresa URL indica de obicei catre un site web unic, specific, GS1 Digital Link permite conexiuni la toate tipurile de informatii de la business-to-business si de la business-to-consumer. Daca adaugati un cod QR sau eticheta NFC la un produs, folosirea standardului GS1 inseamna ca nu numai ca furnizati o adresa URL pe care oamenii sa o scaneze, ci si ca aveti identificatori GS1 - aceiasi identificatori pe care se bazeaza in intreaga industrie - si urmand un sistem neproprietar, fara sistem de blocare a vanzatorului. Aceasta inseamna ca proprietarul marcii ramane in control complet, dar se poate conecta la orice numar de surse de informatii, toate dintr-un singur simbol, economisind spatiu si imbunatatind eficienta.

Mai precis, in domeniul sanatatii, standardul GS1 Digital Link ajuta la consolidarea initiativei One-barcode. Adica, producatorii, distribuitorii si spitalele vor folosi in continuare codul de bare omniprezent in anii urmatori, in multe scopuri diferite, cum ar fi trasabilitatea si scanarea la punctul de ingrijire. Cu toate acestea, acum cu GS1 Digital Link, acestia au posibilitatea de a folosi un singur cod de bare pentru a accesa informatii digitale despre produs.

Aflati mai multe aspecte diferite ale GS1 Digital Link care se refera atat la nevoile de afaceri, cat si la detalii tehnice.

GS1 Digital Link permite reprezentarea consecventa a cheilor de identificare GS1 in cadrul adreselor Web pentru a se conecta la informatii si servicii online.

Mai multe informatii pe site-ul GS1 

Cookie-uri pe site

Folosim cookie-uri pentru a ne asigura că aveți cea mai bună experiență pe site-ul nostru.