The Global Language of Business
RO
  1. Principala
  2. Отрасли

Domeniile

Standardele GS1 asigura un avantaj in mai bine de 20 de domenii ale industriei pretutindeni in lume Standardele GS1 stau la baza retelei de livrare, diminuind cheltuielile si asigurind eficienta maxima in diferite domenii ale industriei. Sectoarele noastre de baza- este vinzarea en-detail, ocrotirea sanatatii, transportul, logistica si editarea cartilor si revistelor.

Retail
Retail
Actualmente exista diferite variante de asigurare a vinzarilor en-detail, dar consumatorii in marea parte recurg doar la o singura cale de cumparare- acea care asigura livrarea produsului la domiciliu. Si in acest caz standardul GS1 poate sa va acorde un ajutor enorm.
Mai mult ->
Sanatate
Sanatate
Intrebarile despre utilizarea sistemului GS1 in domeniul ocrotirii sanatatii mereu persistau in atentia Asociatiei Internationale GS1. In prezent ele au inceput sa ocupe niste locuri prioritare.
Mai mult ->
Transporturi si Logistica
Transporturi si Logistica
Unitatea logistica — orice compozitie de denumiri a produselor, create cu scopul transportarii si/sau pastrarii la deposit, miscarea careea prin reteaua de livrare trebuie sa fie dirijata si controlata. Acesta poate fi containerul, lada si etc.
Mai mult ->
Carti si reviste
Carti si reviste
Doua modalitati de codificare de bare a cartilor, ziarilor, revistelor si note musicale.
Mai mult ->

Cookie-uri pe site

Folosim cookie-uri pentru a ne asigura că aveți cea mai bună experiență pe site-ul nostru.