The Global Language of Business
RO
  1. Principala
  2. Transporturi si Logistica

Transporturi si Logistica

Transporturi si Logistica

In calitate de producator, vanzator cu amanuntul sau furnizor de logistica, trebuie sa știti exact unde sunt livrarile dvs. in orice moment, de unde au venit si cand si unde ar trebui sa ajunga.

Vizualizarea, colectarea si partajarea informatiilor despre miscarea produselor si transformarea digitala a proceselor de afaceri de zi cu zi nu numai ca imbunatatesc interactiunea dintre parțile interesate, dar creeaza si un mediu logistic extrem de eficient, durabil si colaborativ.

GS1 lucreaza pentru a obtine informatii absolut exacte, in timp real, de-a lungul intregului lant de aprovizionare, de la sursa la consumator, indiferent de modul de transport.
Odata cu dezvoltarea lanturilor de aprovizionare creste necesitatea de a identifica nu numai bunurile de consum care ajung direct la consumator, ci si unitatile transportate și depozitate. In plus, exista o necesitate tot mai mare de etichetare a ambalajelor returnabile. In cadrul sistemului international GS1, a fost dezvoltata o abordare unificata pentru rezolvarea acestor probleme.

Sectorul de transport si logistica se concentreaza pe patru procese (managementul transportului, managementul livrarilor, managementul depozitului, destionarea activelor) cheie de afaceri, pentru eficienta, viteza si acuratete care sunt imbunatatite prin utilizarea standardelor GS1.

Utilizarea standardelor GS1 va va oferi informatii exacte si actualizate, care raspund la toate aceste intrebari, si va vor permite sa luati cele mai bune si corecte decizii pentru afacerea dvs.
Acest video de 15 minute va va prezenta standardele GS1 in transport si logistica .

O unitate logistica este orice compozitie de articole de marfuri create in scopul transportarii si/sau depozitarii intr-un depozit, a caror miscare de-a lungul lantului de aprovizionare trebuie directionata si controlata. Poate fi un container, palet etc.

Crearea unei etichete logistice

Imprimarea unei etichete logistice

Aflati mai multe pe site-ul organizatiei internationale GS1 

 

 

Cookie-uri pe site

Folosim cookie-uri pentru a ne asigura că aveți cea mai bună experiență pe site-ul nostru.