The Global Language of Business
RO
 1. Principala
 2. Vanzare online - Intrebari si Raspunsuri

Vanzare online - Intrebari si Raspunsuri

Vanzare online - Intrebari si Raspunsuri

Daca doriti sa vindeti produse pe site-uri de comert electronic sau pe platforme online, aveti nevoie de un numar GTIN.

GTIN, sau Numarul de articol comercial global, este un numar care identifica in mod unic produsul dvs., reprezentat ca un sir de numere situat pe ambalajul produsului sub codul de bare. Este folosit pentru a posta informatii despre produs pe platformele online si de a crea un card de produs.

Daca nu aveti inca numere GTIN, puteti obtine de la GS1 Moldova. Informatii aici

Informatii de baza despre GS1 GTIN™

GTIN GS1 sau GTIN™ in engleza este numarul pe care il vedeti sub codul de bare al produsului. Ca identificator de produs, este unic, global si verificabil in cadrul sistemului GS1.

Pentru a fi valorosi si utili, identificatorii de produs trebuie sa fie unici, verificabili si globali - si exact asta este GS1 GTIN™.

GS1 GTIN™ al produsului dvs. va fi diferit de miliardele de alte GS1 GTIN™ deja atribuite altor produse si va fi recunoscut de toti comerciantii cu amanuntul, supermarketurile si pietele importante din intreaga lume.

GS1 GTIN™ este uneori denumit „UPC”, „EAN” sau cod de bare. Literele GTIN in engleza inseamna „Numarul Articolului Comercial Global”.

Numarul de articol comercial global GS1 este format din cifre care identifica organizatia Membru GS1 care a emis GTIN-ul GS1 companiei (de obicei producatorului), numarul produsului si o cifra de verificare pentru a verifica structura GTIN-ului GS1.

Numerele de articole comerciale globale GS1 sunt unice si pot fi verificate in baza datelor Verified by GS1- Baza de date publica globala a GS1, folosita si de incredere de multe platforme de tranzactionare din intreaga lume pentru a verifica autenticitatea produsului pe care doriti sa-l vindeti.

Doar o organizatie membra GS1 va poate atribui un GS1 GTIN™ si va poate asigura ca este unic in sistemul GS1.

Daca doriti sa aflati mai multe despre GS1 GTIN™, vizionati videoclipul GS1 pe YouTube „Ce este GTIN™?”

Un identificator de produs este exact ceea ce suna: este o modalitate de a identifica in mod clar si unic produsul pe care il vindeti.

Identificatorii de produs sunt de obicei numere sau o secventa de litere si numere.

Pentru a fi utili, identificatorii de produs trebuie sa fie unici si verificabili la nivel mondial, in orice moment si indiferent daca produsul este vandut online sau in magazine fizice.

Si asta este exact ceea ce ofera GS1 GTIN™: GS1 GTIN™ dvs. va fi diferit de miliardele de alte GS1 GTIN™ care deja a fost atribuite, care sunt utilizate de toti comerciantii cu amanuntul, supermarketurile si platformele online majore din intreaga lume si pot fi verificate. Multumim oamenilor nostri pentru baza de date globala Verified by GS1.

Multe platforme online si comercianti cu amanuntul necesita un GS1 GTIN™ pentru a vinde produse online.

Daca sunteti proprietar de marca sau producator de produs, trebuie sa obtineti un GS1 GTIN™ de la GS1.

Daca revindeti sau distribuiti un produs, multe platforme online si comercianti cu amanuntul va vor solicita sa furnizati numarul GS1 GTIN™ existent al produsului. Pentru a face acest lucru, poate fi necesar sa contactati proprietarul marcii sau producatorul produsului si sa le adresati o intrebare.

Platformele online utilizeaza GS1 GTIN™ pentru a gestiona cataloagele de produse, pentru a imbunatati datele despre produse si ​detectare produse contrafacute. Platformele de tranzactionare au descoperit ca aprobarea GS1 GTIN™ imbunatateste in cele din urma experienta clientilor si creste traficul catre produsele dumneavoastra.

GS1 GTIN™ este unic si poate fi cautat in „Verified by GS1”, baza de date publica globala a GS1 care este folosita si de incredere de multe platforme de tranzactionare din intreaga lume pentru a verifica identitatea produsului pe care doriti sa-l vindeti.

Daca o platforma online sau un comerciant cu amanuntul solicita un numarul GS1 GTIN™ si dra. nu aveti deja, va rugam sa ne contactati.

Doar GS1 GTIN™ este unic si verificabil in cadrul sistemului GS1, oriunde in lume, in orice moment.

GS1 GTIN™ pe care il primiti de la GS1 este unic pentru sistemul GS1 si este utilizat de peste doua milioane de companii din intreaga lume.

GS1 nu va atribui niciodata acelasi GTIN lui GS1 de doua ori. De asemenea, GS1 nu permite transferul sau (re)vanzarea GS1 GTIN™.

GS1 GTIN™ sunt incluse in baza noastra de date GS1, care este disponibila pentru toata lumea prin intermediul „Verified by GS1”. Multe platforme de tranzactionare folosesc aceasta baza de date pentru a verifica daca GS1 GTIN™ este asociat cu compania si/sau produsul dumneavoastra.

Numerele vandute de alte parti (parti care nu sunt listate pe site-ul nostru GS1) includ:

 • fie alte numere decat GS1, fie
 • numere emise initial de GS1 unei anumite companii si care au fost transferate sau (re)vandute.

Aceste numere fie nu vor fi gasite in baza de date verificabila, fie, daca au fost transferate sau revandute cu incalcarea regulilor GS1, vor aparea cu detaliile partii initiale careia i-au fost furnizate ​licenta pe numar, dar nu cu datele tale.

Numerele vandute de alte parti se pot suprapune uneori cu numerele GS1, ceea ce poate provoca confuzie. GS1 nu este responsabil daca platformele de tranzactionare nu accepta aceste cifre.

Uneori, organizatiile non-GS1 folosesc neautorizat logo-ul si branding-ul nostru pentru a-si vinde numerele. Singura modalitate de a va asigura ca ati primit un GS1 GTIN™ este sa contactati organizatia GS1. Doar o organizatie licentiata GS1 va poate furniza un GS1 GTIN™ si va poate asigura ca este unic in baza de date GS1.

Contactati-ne.

GS1 GTIN™ ajuta atat comerciantii, cat si platformele online.

Utilizarea GS1 GTIN™ atunci cand vindeti produsul online va va imbunatati oportunitatile de vanzare, oferind o vizibilitate mai buna a produsului, o experienta de cumparaturi mai buna si operatiuni mai eficiente.

Principalele beneficii ale utilizarii GS1 GTIN™ pentru vanzarile online sunt:

 • Indeplineste cerintele platformei online pentru a utiliza GS1 GTIN™;
 • Atrage mai mult trafic catre produsele tale, oferind o vizibilitate mai buna pe Google si alte instrumente de cautare;
 • Accelereaza listarea produselor dvs.

GS1 GTIN™ ofera multe alte beneficii: deoarece este utilizat in toate canalele de vanzare din intreaga lume, va ajuta sa va extindeti afacerea pe canale, puncte de vanzare, magazine fizice de vanzare cu amanuntul la nivel local si international.

De asemenea, stocam numerele in baza noastra de date GS1, astfel incat oricine sa le poata accesa prin intermediul „Verified by GS1”. Oricine poate verifica daca GS1 GTIN™ este asociat cu compania si/sau produsul dvs. si asta este ceea ce fac multe platforme de tranzactionare inainte de a permite ca produsul dvs. sa fie listat.

Din perspectiva consumatorilor, GS1 GTIN™ imbunatateste experienta de cumparaturi, faciliteaza gasirea produselor si reduce riscul de a primi un articol gresit.

GS1 GTIN™ sunt acceptate in intreaga lume.

Organizatiile din peste 150 de tari folosesc sistemul GS1, iar peste 6 miliarde de coduri de bare care contin GS1 GTIN™ sunt scanate in fiecare zi!

GS1 este o organizatie globala non-profit care deserveste peste 2 milioane de intreprinderi din peste 20 de industrii.

Informatiile despre produs vor fi adaugate​ in baza globala de date GS1 si va fi transferata comerciantilor cu amanuntul si platformelor online in toata lume.

Platformele online si comerciantii cu amanuntul au nevoie de o sursa de informatii fiabile si de incredere despre o anumita companie si produs. De asemenea, vor sa fie siguri ca numerele pe care le folosesc in sistemele lor sunt cu adevarat unice si indeplinesc standardele GS1. Platformele de tranzactionare pot avea incredere in informatiile pe care le furnizati despre produsul DVS.

GS1 ofera catalogul Verified by GS1, care ofera platformelor online si comerciantilor acces la baza de date globala GS1, care contine informatii despre fiecare produs caruia i se atribuie un numarul GS1 GTIN™.

Obtinand aceste informatii direct de la dumneavoastra, ne straduim sa asiguram acuratetea si fiabilitatea bazei de date globale GS1.

Pe scurt despre GS1

GS1 este o organizatie internationala non-profit cu organizatii membre in peste 100 de tari.

Biroul Global GS1 este inregistrat in Bruxelles (Belgia) si New Jersey (SUA) si are organizatii locale membre GS1 in 116 tari. GS1 Moldova este una dintre aceste 116 organizatii.

Peste 2 milioane de companii din peste 20 de industrii diferite folosesc standardele GS1.

GS1 a creat GTIN™, un identificator international de produs cunoscut si sub numele de UPC, EAN sau cod de bare. GS1 GTIN™ este numarul pe care il vedeti sub codul de bare al produsului.

 • Lista organizatiilor GS1 Aici.
 • Aflati mai multe despre GS1 Aici

Aderarea la GS1 este singura modalitate de a obtine un GS1 GTIN™.

Pentru a primi un GS1 GTIN™, trebuie sa deveniti membru al oricarei organizatii nationale GS1.

Doua milioane de companii, mari si mici, sunt membre ale organizatiei GS1. Aceste doua milioane de companii au incredere in GS1 pentru a oferi o identificare globala unica si verificabila pentru mai mult de 1 miliard de produse.

Speram sa faci si tu.

 • Lista Organizatiilor membre GS1.
 • Daca doriti sa aflati mai multe despre GS1 GTIN™, urmariti videoclipul nostru de pe YouTube „Ce este GTIN™”.

 

 

In calitate de membru GS1, veti primi multe beneficii si servicii.

GS1 gestioneaza emiterea de ID-uri GS1 la nivel mondial si mentine o baza de date care raspunde nevoilor specifice ale industriei platformelor de tranzactionare. Consiliul dvs. accepta aceste servicii si ofera imbunatatiri valoroase pentru a imbunatati procesele de afaceri cu partenerii dvs. comerciali si pentru a reduce costurile din industrie.

Da, te poti inscrie la GS1 Moldova chiar daca nu esti din Moldova. Este complet alegerea ta.

Cu toate acestea, daca doriti cea mai buna indrumare, va recomandam sa lucrati cu organizatia membra GS1 din tara dvs. In acest fel, veti avea acces la asistenta, servicii pentru clienti si instrumente in limba si fusul orar. De asemenea, veti beneficia de informatii despre platforma locala de tranzactionare si veti deveni parte a comunitatii locale de participanti.

Gasiti o organizatie membru GS1 in apropierea dvs Aici.

 

Cum sa utilizati corect GS1 GTIN™

Regulile GS1 GTIN™, cunoscute si sub numele de Standardul de management GS1 GTIN™, sunt liniile directoare si regulile care trebuie urmate atunci cand se atribuie un nou numar GS1 GTIN™.

Respectarea regulilor GS1 GTIN™ este necesara pentru a va asigura ca produsul dumneavoastra este identificat in mod unic si corect in sistemul GS1.

Daca doriti sa aflati mai multe despre regulile GS1 GTIN™, va rugam sa cititi instrument online de luare a deciziilor sau   Standard de management GS1 GTIN™.

De obicei, un GS1 GTIN™ este atribuit unui produs de catre designerul sau producatorul produsului.

Daca sunteti un dezvoltator de produse, sunteti responsabil pentru atribuirea produsului dvs. a unui GS1 GTIN™.

Daca vindeti un produs proiectat sau fabricat de o alta companie, trebuie sa utilizati un GS1 GTIN™ existent care este deja atribuit produsului respectiv. Daca nu cunoasteti GS1 GTIN™, contactati furnizorul sau producatorul produsului pentru a afla numarul.

Nu veti putea niciodata sa atribuiti un GS1 GTIN™ unui produs care are deja unul. Uneori este posibil sa primiti un produs fara un GS1 GTIN™. In acest caz, daca doriti sa va asumati responsabilitatea pentru declaratiile comerciale, trebuie sa  aveti permisiunea de a atribui un GS1 GTIN™.

Fiecare produs necesita propriul sau GS1 GTIN™ unic.

Fiecare produs individual necesita propriul sau GS1 GTIN™, iar fiecare varianta a produsului dvs. (de exemplu, fiecare dimensiune, fiecare culoare) necesita un GS1 GTIN™ unic.

                                          

Cu alte cuvinte, fiecare articol afisat va necesita propriul sau GS1 GTIN™ unic. Astfel, atunci cand un client comanda o anumita dimensiune sau culoare, platforma de tranzactionare stie pe care sa o trimita.

Un GS1 GTIN™ poate fi atribuit doar unei variante de produs. Cu toate acestea, poate fi folosit pe termen nelimitat pentru acelasi produs. De exemplu, codul GS1 GTIN™ pentru sticlele de suc de mere este unic pentru sticlele de suc de mere de aceasta dimensiune, dar este tiparit de sute de ori pe sute de sticle in fiecare zi.

Nu sunteti sigur daca produsul dvs. se califica pentru GS1 GTIN™? Vezi noastre instrument de decizie online sau Standard de management GS1 GTIN™.

Fiecare varianta de produs necesita propriul GS1 GTIN™?

„Optiuni” inseamna fiecare dimensiune, fiecare culoare, fiecare dimensiune si combinatie de culori.

De exemplu, daca vindeti un tricou de aceeasi marime in trei culori, vindeti trei variante, asa ca trebuie sa atribuiti trei GTIN-uri GS1™ diferite. Daca folosesti acelasi numar pentru toate tricourile, nu vei sti ce culoare sa trimiti cumparatorului.

Daca nu sunteti sigur daca un produs necesita un nou GS1 GTIN™, va rugam sa revizuiti instrument online de luare a deciziilor  sau Standard de management GS1 GTIN™.

Nu, fiecare produs necesita propriul sau GS1 GTIN™ unic.

Fiecare produs necesita un GS1 GTIN™ unic si un singur GS1 GTIN™. Identificarea produsului si a variatiilor acestuia (cum ar fi dimensiunea si culoarea) ii ajuta pe clienti, parteneri si pe altii din lantul de aprovizionare sa-l recunoasca atat online, cat si in magazin.

NU, nu veti putea niciodata sa reutilizati un GS1 GTIN™ odata ce acesta a fost deja atribuit unui alt produs.

GS1 GTIN™ este asociat cu un singur produs, asa ca nu puteti utiliza acelasi GS1 GTIN™ pentru alt produs.

Identificarea unica si neechivoca a produsului va ajuta pe clientii, partenerii si alti participanti la lantul de aprovizionare sa va recunoasca intotdeauna produsul, atat online, cat si in magazin.

Producatorul unui produs ii atribuie un GS1 GTIN™.

Pentru a vinde un produs creat sau fabricat de o alta companie, trebuie sa utilizati GS1 GTIN™ existent atribuit produsului respectiv.

Daca nu cunoasteti GS1 GTIN™ al unui produs, trebuie sa contactati furnizorul sau producatorul produsului pentru a obtine GS1 GTIN™ pentru produsul respectiv.

Daca un produs nu are deja un GS1 GTIN™, ii puteti atribui un GS1 GTIN™.

Daca produsul dvs. s-a schimbat, este posibil sa necesite un nou GS1 GTIN™.

GS1 GTIN™ este un identificator de produs folosit pentru a distinge unic un produs de altul. Prin urmare, ca regula generala, daca un produs se modifica, noul produs trebuie sa primeasca un nou GS1 GTIN™.

Daca aceste modificari la produs:

 • sa schimbe situatia in bine pentru consumatorul care achizitioneaza produsul,
 • necesare pentru implementarea unei noi cerinte legale sau a unei modificari de proiectare sau
 • au un impact semnificativ asupra lantului de aprovizionare (de exemplu, modul in care produsul este expediat, depozitat, primit)

atunci trebuie schimbat si atribuit un nou GS1 GTIN™.

Schimbarea GS1 GTIN™ permite diferentierea noilor produse atunci cand este necesar.

De exemplu, daca vindeti tricouri si schimbati imaginea de pe tricourile dvs., veti avea nevoie de un nou GS1 GTIN™ pentru a permite clientilor si platformelor de tranzactionare online sa faca diferenta intre cele doua produse.

Daca nu sunteti sigur daca un produs necesita un nou GS1 GTIN™, va rugam sa revizuiti instrument online de luare a deciziilor sau Standard de management GS1 GTIN™.

NU, nu puteti continua sa utilizati GS1 GTIN™ daca nu mai sunteti membru in stare buna al GS1 Moldova sau al unei alte organizatii membre care a emis GS1.

Daca nu mai respectati termenii si conditiile GS1 Moldova (sau orice alta organizatie GS1 din care sunteti membru) (de exemplu, nu mai platiti o taxa de membru), nu mai puteti utiliza GS1 GTIN™ aplicabil. Va rugam sa retineti ca datele din baza noastra de date pentru GS1 GTIN™ vor fi limitate si nu vor mai fi actualizate. Numarul va fi marcat ca „inactiv”, ceea ce inseamna, de exemplu, ca platforma de tranzactionare nu va putea verifica toate datele de care are nevoie.

Daca GS1 GTIN™ este incorporat intr-un cod de bare, imprimat pe un produs fizic si este deja in circulatie, va rugam sa ne contactati pentru instructiuni despre ce sa faceti in continuare.

NU, nu veti putea niciodata sa transferati, sa vindeti sau sa transferati in alt mod GS1 GTIN™ catre o alta companie.

Fiecare GS1 GTIN™ este asociat pentru totdeauna cu afacerea dvs.

Primind un GS1 GTIN™ de la GS1 Moldova, sunteti de acord si semnati anumiti termeni si conditii care prevad ca nu puteti transfera sau vinde GS1 GTIN™ unei alte companii.

Standardele GS1 ofera exceptii foarte limitate in cazul in care transferul este posibil, de exemplu in legatura cu o divizie de afaceri in desfasurare sau o fuziune.

In oricare dintre aceste cazuri, ar trebui sa solicitati intotdeauna sfatul nostru.

Aflati mai multe despre cum sa utilizati GS1 GTIN™

In functie de situatie.

Daca vindeti un set (specificat) al unui producator, acel set are deja un GS1 GTIN™ pe care trebuie sa il utilizati.

Daca creati si vindeti un set nou, trebuie sa determinati daca produsele sunt atasate fizic. Daca nu, este un pachet virtual si nu necesita un GS1 GTIN™. Daca da, este un set fizic si necesita un GS1 GTIN™ atribuit de creatorul sau.

In orice caz, fiecare articol individual din pachet trebuie sa aiba propriul sau GS1 GTIN™.

Pentru mai multe detalii, consultati arborele de decizie din figura alaturata.

Da, acelasi GS1 GTIN™ identifica in mod unic si clar produsul dvs., indiferent daca il vindeti online sau intr-un magazin.

Trebuie sa pastrati acelasi numar GS1 GTIN™ pentru produsul dvs., indiferent daca il vindeti online sau intr-un magazin. Acesta este unul dintre cele mai mari beneficii ale utilizarii GS1 GTIN™!

GS1 GTIN™ online mareste vizibilitatea produsului, va ajuta sa indepliniti cerintele platformei dvs. de tranzactionare si accelereaza procesul de introducere a produsului in stoc.

Magazinele folosesc GS1 GTIN™ in multe procese, cum ar fi achizitii, gestionarea depozitelor, comenzi si multe altele.

Da, GS1 GTIN™ identifica in mod unic si clar produsele dumneavoastra la nivel mondial.

Trebuie sa pastrati acelasi numar GS1 GTIN™ pentru produsul dvs., indiferent de locul in care intentionati sa il vindeti. Acesta este unul dintre cele mai mari beneficii ale utilizarii GTIN-ului GS1!

GS1 GTIN™ este folosit si acceptat de marci, retaileri si platforme de tranzactionare din 150 de tari din intreaga lume.

Informatii de baza despre codurile de bare

GS1 GTIN™ este un identificator de produs unic, global si verificabil, emis de GS1 si utilizat pentru a identifica produsele dvs. Acesta este numarul de sub liniile alb-negru ale codului de bare al produsului.

Lungimea GS1 GTIN™ variaza in functie de tipul de produs. Unele formate GS1 GTIN™ sunt mai frecvente in unele tari.

Mai jos sunt diferitele formate GS1 GTIN™ pe care le puteti intalni. Va rugam sa retineti ca toate formatele GS1 GTIN™ sunt in general acceptate de toate platformele de tranzactionare si comerciantii cu amanuntul din intreaga lume:

 • GTIN-12 se mai numeste si UPC. Acesta este un numar din 12 cifre utilizat in principal in America de Nord;
 • GTIN-13 se mai numeste si EAN sau JAN. Acesta este un numar de 13 cifre folosit in principal in Europa si in restul lumii;
 • GTIN-14 este un numar din 14 cifre utilizat pentru cutii si ambalaje exterioare;
 • GTIN-8 - numar din 8 cifre utilizat pentru marfuri de dimensiuni mici;
 • ISBN este un numar de 13 cifre folosit pentru carti;
 • ISSN este un numar de 13 cifre folosit pentru „publicatii in serie”, cum ar fi ziare sau reviste.

Daca intampinati probleme la adaugarea unui produs pe platforma de tranzactionare cand completati campul ID produs, va rugam sa consultati acesta FAQ, pentru a afla despre cele mai frecvente probleme.

Daca doriti sa aflati mai multe, vizionati videoclipul GS1 pe YouTube „Care este diferenta dintre numerele GTIN™, EAN, UPC si coduri de bare?” sau videoclip YouTube de la Amazon.

Liniile alb-negru ale codului de bare sunt pur si simplu o versiune scanabila a numarului GS1 GTIN™.

Aceste linii sunt „citite” de un scaner care poate masura distanta dintre liniile verticale. Numarul scris sub codul de bare reprezinta GS1 GTIN™ al produsului si este o referinta pentru oameni si computere.

Diferitele cifre GS1 GTIN™ identifica producatorul sau cesionarul GS1 GTIN™, tara din care a fost derivat GS1 GTIN™, numarul produsului si o cifra de verificare care confirma structura codului de bare.

                                  

Este important sa ne amintim ca GS1 GTIN™ reflecta identitatea unui produs si il asociaza cu o marca sau o companie, toate acestea putand fi verificate in baza de date GS1 folosind  Caracteristici verificate de GS1.

Un GS1 GTIN™ poate fi atribuit doar unei variante de produs. Cu toate acestea, poate fi folosit pe termen nelimitat pentru acelasi produs. De exemplu, codul GS1 GTIN™ pentru sticlele de sifon este unic pentru o sticla de sifon de aceasta dimensiune, dar este imprimat pe mii de sticle de mii de ori pe zi.

Nu este necesar sa imprimati un cod de bare pentru a vinde un articol pe piata, dar va recomandam insistent sa faceti acest lucru.

Pentru a crea o lista online pentru produsul dvs., platformele de tranzactionare au de obicei nevoie doar de numarul GS1 GTIN™, nu de o imagine cu cod de bare.

Cu toate acestea, daca nu adaugati un cod de bare la produsul dvs., este posibil ca dvs. si partenerii dvs. comerciali sa nu puteti valorifica intreaga putere si potentialul GS1 GTIN™. Un cod de bare imprimat poate ajuta la lantul fizic de aprovizionare, precum si la vanzarile in magazinele fizice.

Luarea deciziei corecte de la inceput va poate economisi timp ulterior daca primiti o comanda de la un partener de retail sau en-gros care doreste sa vanda produse in magazin.

Crearea unei imagini cu cod de bare este usoara.

Obtinand un Prefix de companie GS1 de la GS1 Moldova si creand un GS1 GTIN™ in Contul dvs. personal, puteti crea rapid si usor imagini cu coduri de bare, utilizand Generatorul de imagini cu coduri de bare si sa salvati intr-un fisier PNG/JPG sau SVG/EPS.

Informatii de baza despre GS1 Global Database "Verified by GS1"

Serviciul Verified by GS1 raspunde la intrebarea: „Este acest produs ceea ce cred ca este?”

GS1 ofera un serviciu "Verified by GS1" care ofera acces la o baza de date globala GS1 cu informatii despre compania si produsele dvs. bazate pe GS1 GTIN™. Aceasta ofera platformelor de cumparaturi si comerciantilor cu amanuntul o sursa de incredere de informatii specifice despre companie si informatii despre produse.

De fapt, platformele de tranzactionare, comerciantii cu amanuntul si alte companii folosesc adesea Verified by GS1 pentru a verifica identitatea produselor si pentru a se asigura ca numerele pe care le folosesc in sistemele lor sunt cu adevarat unice si respecta standardele GS1.

Incearca-l Verified by GS1 (pana la 30 de solicitari pe zi).

Verified by GS1 este utilizat de platformele de tranzactionare, comerciantii cu amanuntul si proprietarii de marci.

Cu GS1 GTIN™, Verified by GS1 permite utilizatorilor sa verifice informatiile despre produs si identitatea companiei, organizatiei sau persoanei din spatele GS1 GTIN™. Este folosit in principal de platformele de tranzactionare, comerciantii cu amanuntul si proprietarii de marci. Cu toate acestea, oricine este implicat in cumpararea sau vanzarea de produse, cum ar fi importatorii, angrosistii, vanzatorii de pe piata, distribuitorii, furnizorii de solutii, agentiile guvernamentale sau dezvoltatorii de aplicatii, poate gasi valoare adaugata in serviciul Verified by GS1.

Serviciul Verified by GS1  este disponibil pentru toti utilizatorii gratuit pentru maximum 30 de solicitari pe zi.

Verificat de GS1 contine informatii specifice despre companie si despre produse.

In prezent in "Verified by GS1" sunt disponibile doua tipuri de informatii:

 1. Informatii despre companie

Pentru aproape fiecare GS1 GTIN™ din lume, GS1 ofera informatii despre compania, organizatia sau persoana din spatele GS1 GTIN™. Aceste informatii includ:

 • Numele companiei: Numele furnizat de licentiatul GS1 GTIN™.
 • Informatii despre licenta pe care o folosesc pentru a crea GTIN™ (de exemplu, tara in care a fost eliberata licenta).
 • Adresa companiei
 1. Date despre produs

Pentru mai mult de 300 de milioane de produse, GS1 ofera informatii de baza despre produse cu un GTIN™ GS1 atribuit.

Aceste informatii includ:

 • Nume de marca
 • Descriere produs
 • Categorie produs
 • Adresa URL a imaginii produsului
 • Continut net si unitate de masura
 • Tara de vanzare
 • Legaturi catre alte surse de date (de exemplu, retete, alergeni, instructiuni de utilizare etc.)

Comerciantii cu amanuntul, platformele de tranzactionare, furnizorii de solutii si alti membri GS1 din intreaga lume pot accesa baza de date GS1 prin serviciul nostru  "Verified by GS1".

Dvs. sau partenerii dvs. de afaceri puteti verifica aceste informatii folosind un serviciu public Verified by GS1.

Mai multe informatii despre serviciul Verified by GS1 pot fi gasite aici

Pentru a afla ce companie a atribuit unui produs un anumit GS1 GTIN™, utilizati  "Verified by GS1".

Cautarea in baza de date globala GS1 folosind serviciul Verified by GS1 de pe site-ul GS1.org va furniza, cel putin, informatii despre compania, organizatia sau persoana care a emis GS1 GTIN™ si informatii despre produsul GS1 GTIN™ aferente, daca sunt disponibile in baza de date.

Daca numarul solicitat nu este un GS1 GTIN™ sau nu poate fi gasit in baza de date GS1, veti primi un mesaj cu o scurta explicatie.

Verified by GS1 Disponibil gratuit pentru toti utilizatorii cu maximum 30 de solicitari pe zi.

Pentru a va asigura ca GS1 GTIN™ este valid, utilizati „Verified by GS1”.

Daca GS1 GTIN™ solicitat nu este un GS1 GTIN™ sau nu poate fi gasit in baza de date GS1, veti primi un mesaj cu o scurta explicatie.

Serviciul Verified by GS1  este disponibil pentru toti utilizatorii gratuit pentru maximum 30 de solicitari pe zi.

Cookie-uri pe site

Folosim cookie-uri pentru a ne asigura că aveți cea mai bună experiență pe site-ul nostru.