The Global Language of Business
RO
  1. Principala
  2. Generatorul numarului de model GMN

Generatorul numarului de model GMN

Generatorul numarului de model GMN

Organizatia internationala GS1, saluta adoptarea a regulamentelor finale ale UE privind dispozitivele medicale si diagnosticarea in-vitro. Standardele globale GS1 vor fi utilizate de catre producatori pentru implementarea noului sistem UE de identificare a dispozitivelor unice (UDI), care vizeaza sprijinirea sigurantei pacientilor si a securitatii lantului de aprovizionare.

Producatorii care furnizeaza dispozitive medicale catre pietele SUA, UE, China, Coreea de Sud, Arabia Saudita pot utiliza standardele GS1 pentru a indeplini cerintele UDI.

Organizatiile-membre a GS1 – sunt acele organizatii care emit GS1 Prefixe de companie (GCP) pentru a genera chei de identiificare GS1. De asemenea, ofera suport direct pentru utilizarea standardului GS1 pentru a implementa cerintele UDI in intreaga lume.

Sistemul de standarde GS1 ofera o baza conceptuala globala pentru identificarea, colectarea si publicarea informatiilor despre  produse medicale, asigurand astfel furnizarea si utilizarea dispozitivelor medicale la nivel international.

GS1 a elaborat o noua cheie de identificare pentru a sprijini implementarea UDI-DI GMN — Numarul de Model Global 

Pe site-ul GS1, puteti genera un GMN (UDI-DI de baza), puteti calcula perechea de caractere pentru verificare corespunzatoare sau puteti verifica GMN.

Cookie-uri pe site

Folosim cookie-uri pentru a ne asigura că aveți cea mai bună experiență pe site-ul nostru.