The Global Language of Business
RO
  1. Principala
  2. Sanatate

Sanatate

Sanatate

Intrebarile despre intrebuintarea sistemului GS1 in domeniul ocrotirii sanatatii mereu persistau in atentia Asociatiei Internationale GS1. In prezent ele au inceput sa ocupe niste locuri prioritare.

In calitate de pacient, aveti dreptul la cea mai buna ingrijire. Standardele GS1 sunt indreptate in vederea majorarii sigurantei pacientilor, inspecial: prevenirii erorilor medicale, supravegherii amplasarii si originii  produselor, majorarii eficientei generale a retelei de livrare.  Gratie eforturilor a miilor de specialisti, ce activeaza in organizatiile nationale GS1, spitale, intreprinderi stiintifice si clinice farmacologice,  acestea au fost comasate in incinta intreprinderilor internationale de intrebuintare a standardelor GS1 in domeniul ocrotirii sanatatii GS1 (GS1 Healthcare).

Standardele GS1 in domeniul sanatatii

Standardele GS1 maresc siguranta pacientului

GS1, organizatia internationala pentru standarde, saluta adoptarea a regulamentelor finale ale UE privind dispozitivele medicale si diagnosticarea in-vitro. 

 

 

privind identificarea a dispozitivelor medicale din 5 aprilie 2017.

Standardele globale GS1 vor fi utilizate de catre producatori pentru implementarea noului sistem UE de identificare a dispozitivelor unice (UDI), care vizeaza sprijinirea sigurantei pacientilor si a securitatii lantului de aprovizionare. 

Informatia mai ampla o puteti accesa pe site-ul organizatiei GS1

Cookie-uri pe site

Folosim cookie-uri pentru a ne asigura că aveți cea mai bună experiență pe site-ul nostru.