The Global Language of Business
RO
  1. Principala
  2. Solutie globala de autentificare a produselor.

Solutie globala de autentificare a produselor.

Verificat de GS1

Verificat de GS1 este furnizat de organizatia internationala GS1. Numarul de solicitari este limitat - pana la 30 GTIN in 24 de ore.

Partenerii Dvs comerciali au nevoie de date exacte despre produse. Increderea consumatorilor in produsele Dra se bazeaza pe informatii complete si de incredere.

Noi traim intr-o lume in care datele conduc afacerile. Site-urile de comert electronic ofera consumatorilor milioane de produse, iar miliarde de coduri de bare sunt scanate in fiecare zi in magazinele fizice. Din pacate, comerciantii cu amanuntul si platformele de comert electronic nu pot verifica in mod fiabil produsele pe care le vand folosind o singura sursa de informatii despre produse de incredere. Cu Verified by GS1, poti raspunde la intrebarea: „Acesta este produsul la care ma gandesc”?

Ce este Verificat de GS1?

Verified by GS1 este un serviciu global care ofera posibilitatea de a verifica autenticitatea fiecarui produs, de la verificarea licentei de baza, cum ar fi prefixul companiei atribuit (GCP), pana la informatii complete despre codurile de bare (GTIN) si atributele datelor de baza ale produsului dintr-o singura sursa de incredere. - Registrul global GS1. Validated GS1 este utilizat la nivel mondial de platformele electronice, proprietarii de marci si comerciantii cu amanuntul pentru a aborda probleme precum duplicarea produselor, raportarea gresita si contrafacerea. Serviciul ofera o oportunitate de a verifica numarul unic de cod de bare atribuit produsului - GTIN (Global Trade Item Number) impreuna cu sase atribute, crescand astfel increderea intre comercianti, proprietarii de marci si consumatorii finali.

Cum functioneaza GS1 Verified?

Proprietarii de marci impartasesc informatii despre produsele lor prin intermediul bazei de date locale de produse GS1 (Catalogo de produse), iar comerciantii cu amanuntul si platformele de comert electronic pot accesa aceste date in orice moment prin serviciul Verified by GS1.

Ce date despre produse sunt partajate cu serviciul Verified by GS1?

Verificat de GS1 este un card de identificare a produsului, similar cu un permis de conducere sau cu un pasaport. Fiecare produs listat in Registrul Global GS1 are un numar unic de cod de bare si sase atribute principale:

  1. Numarul articolului comercial global (GTIN)
  2. Nume de marca
  3. Descrierea produsului
  4. Adresa URL a imaginii produsului
  5. Clasificator global de produse (GPC)
  6. Continut net si unitate de masura
  7. Piata de vanzari

Cum functioneaza GS1 Verified pentru proprietarii de marci din Moldova?

Proprietarii de marci/membrii GS1 Moldova isi pot trimite GTIN-ul si informatiile despre produs catre GS1 Global Registry folosind directorul local GS1 Moldova. Odata ce o companie completeaza toate campurile de date obligatorii din catalogul GS1 Moldova, atributele necesare ale produsului vor fi transferate automat in Registrul Global GS1 si pot fi gasite in sectiunea GS1 Verificat.

Cookie-uri pe site

Folosim cookie-uri pentru a ne asigura că aveți cea mai bună experiență pe site-ul nostru.