The Global Language of Business
RO
  1. Principala
  2. Despre GS1

Despre GS1

GS1 crede in puterea standartelor, care transforma spre bine modul de lucru si de viata.

Vanzarea produsului se incepe cu numarul codului de bare GS1 

Sunetul unui bip la casa.

Codul de bare GS1 a revolutionat pentru totdeauna lumea digitala. Cu o simpla scanare a codului de bare, produsul poate fi identificat si conectat la un sistem computerizat. Fiecare companie are nevoie de numere de coduri de bare pentru a identifica si vinde corect produsele in magazine sau online.

Completitudinea datelor obtinute folosind un cod de bare ajuta la rezolvarea problemelor mari si complexe ale industriei.

 

Conectarea lumii fizice si digitale pentru a imbunatati experienta consumatorului si siguranta pacientului

Consumatorii, pacientii, partenerii de afaceri si autoritatile de reglementare solicita date despre produse mai multe si de calitate mai buna decat oricand. Dar procesele complexe si costisitoare de schimb de date duc la o crestere brusca a cantitatii de date de calitate scazuta. GS1 cotribuie la transformarea digitala a industriei, permitand companiilor sa creeze o versiune digitala a unui produs care este la fel de buna ca si una fizica.

Ca urmare, consumatorii si pacientii beneficiaza de o transparenta sporita a produsului si de interactiunea fara intreruperi cu produsul.

 

Asigurarea unei conduite de afaceri mai eficiente si mai sigure

Standardele GS1 sunt cel mai utilizat sistem de standarde din lume.

Acestea permit partajarea datelor de incredere despre calitatea produselor peste tot, dezvaluind istoria unui produs - de unde provine, ce contine si unde a fost de-a lungul lantului de aprovizionare.

Acest lucru, la randul sau, elimina neintelegerile dintre partenerii de afaceri si imbunatateste productivitatea si securitatea de-a lungul lantului de aprovizionare. Standardele GS1

        

 

Asociere partilor cointeresate din industrie pentru a promova afacerile

GS1 este o platforma de colaborare globala neutra care reuneste lideri din industrie, guverne, autoritati de reglementare, mediul academic si asociatii pentru a dezvolta proiecte bazate pe standardele GS1 pentru a rezolva provocarile legate de partajarea datelor.

116 Organizatii Nationale membre ale GS1 din 150 tari, peste doua milioane de companii utilizatori si 6 miliarde de tranzactii in fiecare zi ajuta la furnizarea unui limbaj comun pentru a face afaceri in intreaga lume.

 

Pentru a afla mai multe, cititi:

Ce este GS1?

Strategia GS1

Istoria GS1

Informatii mai detaliate despre organizatia GS1 puteti gasi pe site-ul

Cookie-uri pe site

Folosim cookie-uri pentru a ne asigura că aveți cea mai bună experiență pe site-ul nostru.