The Global Language of Business
RO
  1. Principala
  2. Obtine un cod de bare

Obtine un cod de bare

GS1 Moldova este unicul reprezentant al organizatiei internationale GS1 in Moldova care atribuie prefixe unice de companie si chei de identificare in sistemul GS1

Codul de bare reprezinta modalitatea de identificare unica a articolelor comerciale cu ajutorul cheilor de identificare globale GS1. In conformitate cu standardele GS1, dreptul de a utiliza codul apartine proprietarului marcii comerciale, producatorului sau distribuitorului de bunuri.

De ce sunt importante codurile de bare?

Codurile de bare sunt solicitate de retelele comerciale si de majoritatea platformelor de vanzare online, inclusiv: Amazon, eBay, Alibaba, Google.

Acestea sunt esentiale pentru comertul in punctele de vanzare cu amanuntul automatizate din zilele noastre. In acelasi timp, codurile de bare ajuta produsele dumneavoastra sa se deplaseze prin intregul lant de aprovizionare si permit clientilor si partenerilor dumneavoastra sa primeasca informații importante despre produsele dumneavoastra.

Un prefix - multe posibilitati

 

 

Deveniti un utilizator al sistemului GS1

Primul pas obligatoriu pentru a implementa un sistem de coduri de bare in compania Dvs. este aderarea la Asociatia Nationala GS1 Moldova. Statutul de membru al Asociatiei va ofera dreptul de a utiliza in mod legal sistemul GS1, obtinand un prefix de companie unic la nivel mondial.
Dupa inregistrarea in GS1 Moldova compania Dvs. primeste un prefix unic GS1 484 NNNN, unde NNNN este numarul de inregistrare a companiei Dvs. in baza de date a Asociatiei, iar 484 este prefixul Asociatiei GS1 Moldova, atribuit de GS1 International si dreptul de a tnregistra compania Dvs. cu numere GTIN si codul international de localizare a companiei GLN.

De asemenea, compania primeste un cont personal pe site-ul GS1 Moldova, unde poate inregistra produsele online si crea noi numere GTIN.

Cum incepi?

1. Cititi cei 10 pasi pentru a implementa unui cod de bare

2. Determinati numarul de produse pentru care aveti nevoie de coduri de bare.

3. Completati formularul de aplicare, incheiati un acord cu GS1 Moldova si achitati taxa de admitere.

4. Completati lista de denumiri pentru codurile de bare folosind urmatorul formular

5. Trimiteti documentele:Cererea, Contractul, copia Extrasului, copia documentului de plata si lista de articole, la info@gs1md.org sau aduceti la biroul GS1 Moldova.

Selectati tipul de inregistrare pentru un utilizator nou.

 

Cookie-uri pe site

Folosim cookie-uri pentru a ne asigura că aveți cea mai bună experiență pe site-ul nostru.