The Global Language of Business
RO
  1. Principala
  2. Politica de confidentialitate

Politica de confidentialitate

Adoptarea de catre Dra a Politicii noastre de confidentialitate

Atunci cind se utilizeaza informatii localizate pe site-ul www.gs1md.org, este necesar sa faceti link-ul catre GS1 Moldova.

Ce informatii sunt colectate

La inregistrarea intreprinderii in GS1 Moldova, pentru a oferi servicii mai bune tuturor utilizatorilor nostri, colectam informatii de baza, cum ar fi numele companiei, adresa, numele directorului, si adresa de E-mail prin intermediul formularului de inregistrare furnizat  pe site-ul web. Daca nu sunteti inregistrati la GS1 Moldova, atunci serverul nostru nu va recunoaste detaliile adresei Dvs. de IP, astfel  puteti vizualiza orice informatie pe site-ul, fara dezvaluirea informatiei personale prin care puteti fi identificat.

Cum se pot folosi aceste informatii

Orice date cu caracter personal pe care le colectam sunt utilizate pentru comunicarea cu Dra si pentru oferirea informatiei necesare.
Noi folosim informatiile de contact pentru de trimiterea informatiei despre GS1 Moldova, standardele GS1 si altele, care sunt oferite membrilor nostri on-line sau personal. Puteti renunta la orice viitoare mesaje in orice moment.

Setarea / modificarea / clarificarea

Toate informatiile personale care sunt transferate catre Dra pentru inregistrarea la GS1 Moldova, pot in orice moment sa fie modificate sau sterse complet din inregistrarile noastre la cererea Dra. Pentru a face acest lucru, trebuie sa ne contactati in orice mod convinabil pentru Dra, folosind datele de contact postate intr-o sectiune speciala a site-ului nostru.
Puteti modifica datele proprii de utilizator oricind pe website-ul GS1 Moldova, prin intermediul serviciului online utilizind ID-ul si parola.

Parti terte

Aceasta Politica de confidentialitate se aplica numai pentru site-ul www.gs1md.org. GS1 Moldova nu controleaza si nu este responsabil pentru site-urile unor terte parti, pe care sunt facute  link-urile disponibile pe site-ul GS1 Moldova.

Prezentari de informatii

Informatiile Dvs. nu vor fi partajate sau vindute unor parti terte in nici un caz, cu exceptia cazurilor legate de cerintele de performanta ale legislatiei.
GS1 Moldova poate colecta statistici despre vizita pe web – site-ul, dar aceste statistici nu vor contine orice informatii personale.

Securitate – pentru a proteja informatiile

GS1 Moldova acorda o mare importanta pentru securitatea tuturor informatiilor asociate cu membrii sai.
Cu toate acestea, in ciuda faptului ca ne straduim sa protejam informatiile personale, ar trebui sa luati masuri pentru a le proteja desinestatator.
Va recomandam cu tarie sa luati toate masurile de precautie posibile in timpul navigarii pe Internet, deoarece nu va vom putea garanta siguranta masurilor noastre de securitate, si ca ele sa poata impiedica accesul neautorizat la informatiile Dra.

Cookie-uri pe site

Folosim cookie-uri pentru a ne asigura că aveți cea mai bună experiență pe site-ul nostru.