Domeniile

Standardele  GS1 asigura un avantaj in mai bine de 20 de domenii ale industriei pretutindeni in lume

Standardele  GS1 stau la baza retelei de livrare, diminuind cheltuielile si asigurind eficienta maxima in diferite domenii ale industriei. Sectoarele noastre de baza- este vinzarea en-detail, ocrotirea sanatatii, transportul, logistica si editarea cartilor si revistelor.

otrasli

Retail

Una din laturile distinctive ale sistemului GS1 este o experienta destul de avansata in domeniul aplicarii standardelor in sectorul vinzarii en-detail. Actualmente exista diferite variante de asigurare a vinzarilor en-detail, dar consumatorii in marea parte recurg doar la o singura cale de cumparare- acea care asigura livrarea produsului la domiciliu. Aceasta varianta a comertului en-detail formeaza lanturile livrarilor personale pentru industrie, vestimentatie, electronica si etc. Si in acest caz standardul GS1 poate sa va acorde un ajutor enorm.
Informatia mai detaliata

 

 

zdravohranenie

Sanatate

Intrebarile despre intrebuintarea sistemului GS1 in domeniul ocrotirii sanatatii mereu persistau in atentia Asociatiei Internationale GS1. In prezent ele au inceput sa ocupe niste locuri prioritare. Standardele GS1 sunt indreptate in vederea majorarii sigurantei pacientilor, inspecial: prevenirii erorilor medicale, supravegherii amplasarii si originii  produselor, majorarii eficientei generale a retelei de livrare.  Gratie eforturilor a miilor de specialisti, ce activeaza in organizatiile nationale GS1, spitale, intreprinderi stiintifice si clinice farmacologice,  acestea au fost comasate in incinta intreprinderilor internationale de intrebuintare a standardelor GS1 in domeniul ocrotirii sanatatii GS1 (GS1 Healthcare).

 

GS1 Standards in Healthcare

GS1 Standards increase patient safety


Informatia mai detaliata
transport

Transporturi si Logistica

Unitatea logistica — orice compozitie de denumiri a produselor, create cu scopul transportarii si/sau pastrarii la deposit, miscarea careea prin reteaua de livrare trebuie sa fie dirijata si controlata. Acesta poate fi containerul,lada si etc. Odata cu dezvoltarea retelilor de furnizare creste si necesitatea de identificare nu doar a produselor de consum, ce nimeresc nemijlocit la consumator, ci si a unitatilor transportate si de la deposit. Inafara de aceasta, foarte des apare necesitatea de marcaj a ambalajului returnat. In cadrul sistemului international GS1 a fost elaborate un singur abord de solutionare a acestor intrebari.

Intrebuintarea standardelor GS1 va va asigura cu o informatie exacta si actuala, cu continerea tuturor raspunsurilor la toate intrebarile aparute, si v ava permite alegerea celor mai bune solutii pentru businessul dumneavoastra.

Acest video-curs de 15-minute va familiariza Dra cu GS1 Standardele in Transporturi si Logistica

Informatia mai detaliata

knigi

Carti si reviste

Doua modalitati de codificare de bare a cartilor, ziarilor, revistelor si note musicale.

 

Referinta la Specificatiile GS1