The Global Language of Business
RO
  1. Principala
  2. Noutati
  3. 31 martie 2021 marcheaza a 50-a aniversare a GTIN
Featured 30 March 2021

31 martie 2021 marcheaza a 50-a aniversare a GTIN

Anul acesta marcheaza o aniversare importanta in istoria GS1. In urma cu cincizeci de ani, la 31 martie 1971, liderii celor mai mari nume din comert s-au reunit si au transformat economia globala pentru totdeauna, dezvoltand Global Trade Item Number (cunoscut sub numele de „GTIN”).

Acest cod numeric identifica in mod unic fiecare produs si este nucleul codului de bare, cel mai important standard de lant de aprovizionare din istorie.

Astazi, codul de bare este scanat de peste sase miliarde de ori in fiecare zi si ramane unul dintre cele mai de incredere simboluri din lume.

Suntem mandri sa sarbatorim aceasta etapa semnificativa – dar o facem nu pentru a privi inapoi, ci pentru a privi cu nerabdare in viitor. Profitam de acest moment pentru a face apel la intreprinderi sa colaboreze din nou, acum pentru a satisface nevoile economiei secolului 21.

Intreprinderile trebuie sa raspunda noilor nevoi ale consumatorilor, iar industria trebuie sa gaseasca modalitati de implementare rapida a noilor tehnologii, inclusiv coduri de bare care contin mai multe date, barcoduri de noua generatie.

Urmatorii 50 de ani se incep astazi!

Accesati aici Aniversare cei 50 de ani ai GTIN
si Comunicatul de presa GS1

Cookie-uri pe site

Folosim cookie-uri pentru a ne asigura că aveți cea mai bună experiență pe site-ul nostru.