The Global Language of Business
RO
  1. Principala
  2. Noutati
  3. Project GDSN comun intre Alibaba Group, GS1 & GS1 China
Featured 19 September 2016

Project GDSN comun intre Alibaba Group, GS1 & GS1 China

Alibaba Group este cel mai mare producator mondial de pe pietele de telefonie mobila si internet, care utilizeaza o varietate de platforme online si mobile si  acopera comertul cu amanuntul si cu ridicata, oferind astfel consumatoriilor, comerciantilor si altor participanti tehnologii si servicii pentru a desfasura activitatea in e-commerce.

Din martie 2016 la platforma de vanzare cu amanuntul Alibaba Group in China, au fost fixate 423 de milioane de clienti activi. Pe baza acestei informatii, Alibaba Group intentioneaza sa se extinda si sa creeze conditii mai favorabile pentru comercianti, consumatori si proprietarii de branduri la nivel mondial.

Alibaba Group propune proprietarilor  adoptarea standardelor GS1 pentru gestionarea informatiilor si utilizarea la nivel mondial a numarul global a articolului de comert (GTIN), care in mod unic „identifica” produse in domeniul comertului electronic la nivel mondial.

Toti utilizatorii sunt incurajati sa se alature la Reteaua Global Data Synchronisation (GDSN®) pentru a face schimb de informatii despre produsul on-line. Acest lucru va ajuta proprietarilor de brand pentru a gestiona in mod eficient lantul lor de aprovizionare, si a contribui la asigurarea informatiilor standard, cu privire la produsele, care, in conformitate cu legile si reglementarile, trebuie sa indeplineasca cerintele de transparenta pentru consumatori. Credem cu tarie ca standardele GDSN® si GS1 furnizeaza informatii corecte si complete cu privire la produsele, modul in care sa se furnizeze cat si pentru comercializare. GDSN® va oferi, de asemenea consumatorilor acces la informatii mai complete si exacte cu privire la un produs care va ajuta la protejarea integritatii marcii si a imbunatati experienta clientilor in reteaua globala de e-commerce de astazi.

Informatia mai detaliata pe site-ul  GS1

Cookie-uri pe site

Folosim cookie-uri pentru a ne asigura că aveți cea mai bună experiență pe site-ul nostru.