The Global Language of Business
RO
  1. Principala
  2. Noutati
  3. GS1 Global Forum 2019
Featured 12 March 2019

GS1 Global Forum 2019

Forumul Global al Organizatiei Internationale GS1 a avut loc in perioada 18-22 februarie la Bruxelles, Belgia, reunind un numar record de participanti – 907 de delegati din 99 de tari.

Programul Forumului a constat in 65 de sesiuni plenare si intalniri ale reprezentantilor unitatilor Global Office si organizatiilor nationale GS1, intalniri ale grupurilor de lucru si seminare de instruire, precum si prezentari de 45 de vorbitori externi din partea reprezentantilor marilor companii internationale care utilizeaza sistemul GS1, precum McKinsey & Company, Amerisource Bergen Corp, Carrefour, Traseul originii, METRO Group, Magazinele Walmart, Johnson & Johnson etc.

Forumul Global 2019 sa axat pe subiecte legate de punerea in aplicare a proiectelor-cheie ale Asociatiei Internationale GS1 si de posibilitatea utilizarii standardelor GS1 in contextul identificarii digitale globale.

Participantii la forum au exprimat sprijinul pentru un numar de proiecte cheie GS1 implementate in perioada 2018-2019, si anume lucrul cu datele platformei GS1 Registry (mai devreme GS1 Cloud), noul serviciu Identificarea globala a persoanelor juridice (LEI) si noul standard GS1 UniqueID.

Cititi mai multe despre Forumul Global GS1:GS1 Global Forum 2019

Cookie-uri pe site

Folosim cookie-uri pentru a ne asigura că aveți cea mai bună experiență pe site-ul nostru.