The Global Language of Business
RO
  1. Principala
  2. Noutati
  3. GS1 Adunarea Generala 2020, desfasurata online
Featured 15 June 2020

GS1 Adunarea Generala 2020, desfasurata online

In legatura cu pandemia COVID-19, Organizatia Internationala GS1 a decis sa organizeze Adunarea Generala pe 2-3 iunie 2020 in format on-line. La videoconferinta Adunarii Generale Internationale au participat 147 de reprezentanti ai diviziunilor principale ale Biroului Global si organizatiile nationale – membri ai Comunitatii GS1.

Organizatia Nationala din Moldova a fost reprezentata de Galina Birsanu, directorul general al GS1 Moldova.

In cadrul lucrarilor Adunarii Generale, au fost rezumate rezultatele organizatiei GS1 pentru 2019 si a fost discutata o strategie pentru dezvoltarea ulterioara a acesteea.

Unul dintre subiectele de actualitate inscrise pe agenda forumului a fost impactul negativ al COVID-19 asupra activitatii diferitelor sectoare. In special, conform statisticilor furnizate de toate organizatiile nationale GS1, efectele adverse ale pandemiei au afectat in special turismul, industria usoara si industria electronica. In acelasi timp, s-a depestat ca pandemia COVID-19 a relevat cele mai vulnerabile locuri din sistemul de sanatate. De asemenea sa remarcat faptul ca  vanzarile online au crescut.

In cadrul discutiei despre planul strategic si bugetul organizatiei internationale GS1 pentru o perioada de trei ani, a fost anuntata intentia de a investi mai mult in tehnologii digitale.

Participantii la Adunare au auzit reportaje video a sefilor unitatilor regionale a GS1, inclusiv ale GS1 in Europe.

In a doua zi a Adunarii Generale, vicepresedintele GS1 pentru sanatate publica a sustinut o prezentare online cu privire la schimbarile si calitatea informatiilor in domeniul sanatatii.

Acestia au discutat despre planurile de introducere a unei platforme Activate pentru furnizarea codurilor de bare online, care pana in 2023 ar trebui sa fie implementate in activitatea tuturor organizatiilor nationale GS1.

Au fost, de asemenea, discutate probleme legate de implementarea sistemului Verified by GS1. Acest sistem ajuta la detectare produselor contrafacute.

Membrii Adunarii Generale au ales membri noi ai consiliului de administratie a GS1 GO si a fost primit statul Qatar in Organizatia Internationala GS1.

Cookie-uri pe site

Folosim cookie-uri pentru a ne asigura că aveți cea mai bună experiență pe site-ul nostru.