The Global Language of Business
RO
  1. Principala
  2. Noutati
  3. GS1 Global Forum 2024
Featured 27 February 2024

GS1 Global Forum 2024

In capitala Belgiei, Bruxelles, in perioada 19 - 22 februarie 2024, a avut loc GS1 Forum 2024 intr-un format hibrid, la care au participat peste 2.5 mii de participanti din 110 tari: reprezentanti ai industriei, comertului, angajati ai GS1 sediul central si reprezentantii organizatiilor nationale ale membrilor organizatiei internationale GS1.

In timpul forumului au fost organizate in scopul implementarii cu succes a proiectelor cheie GS1 sesiunile plenare si regionale,  seminarii de formare si alte evenimente.

Printre subiectele de actualitate ale sesiunilor plenare, au fost discutate posibilitatile de utilizare a codurilor de bare 2D in comert si in asistenta medicala: „2D este viitorul nostru - un cod de bare, posibilitati infinite”.

Liderii industriei au explicat cum functioneaza codurile de bare 2D si beneficiile nepretuite pe care le vor aduce industriei si consumatorilor.

Participantii la forum au aflat despre rolul relatiilor publice si al retelelor sociale in cresterea gradului de constientizare a marcii GS1 si in stimularea cresterii afacerilor locale pentru organizatiile membre GS1(MO).

Accentul Forumului Global 2024 a fost temele principale -  implementarea strategiei globale in industria de retail GS1 (2023 – 2027), a tehnologiilor actuale si noi in domeniul standardelor GS1.

Mai multa informatie despre Forumul: GS1 Global Forum 2024

Cookie-uri pe site

Folosim cookie-uri pentru a ne asigura că aveți cea mai bună experiență pe site-ul nostru.