The Global Language of Business
RO
  1. Principala
  2. Noutati
  3. GS1 Global Forum 2023
Featured 22 February 2023

GS1 Global Forum 2023

In perioada 13 februarie - 16 februarie 2023, GS1 Global Forum 2023 a avut loc intr-un format hibrid in capitala Belgiei, Bruxelles, la care au participat aproximativ 2,5 mii de participanti din 116 tari: reprezentanti ai industriei, comertului, angajati ai sediului central GS1 si reprezentanti ai organizatiilor nationale ale membrilor organizatiei internationale GS1.

 

Programul evenimentului a cuprins 4 sesiuni plenare si peste 50 de seminari.

Unul dintre cele mai importante evenimente de la Forum a fost celebrarea a 50 de ani de la crearea Codului de Bare si a organizatiei GS1.

Forumul Global - 2023 s-a concentrat pe subiecte legate de implementarea proiectelor cheie ale Asociatiei Internationale GS1 care vizeaza mentinerea si consolidarea rolului pe care aceasta organizatie il joaca in comunitatea globala de afaceri.

Printre subiectele de actualitate din cadrul sesiunilor plenare au fost discutate posibilitatile de utilizare a codurilor de bare 2D in comert: „Viitorul nostru 2D - este un cod de bare, posibilitati infinite”.

Liderii din industrie au informat despre modul in care funcționeaza codurile de bare 2D si ce beneficii nepretuite vor aduce industriei si consumatorilor.

Au fost facute prezentari privind utilizarea standardelor GS1 in contextul transformarii digitale globale. Subiectele fierbinti a inclus: GS1 Registry Platform, GS1 Global Data Model, Verified by GS1, tranzitia 2D a codurilor de bare in comert pana la 2027, noua strategie a GS1 Healthcare, UDI si multe altele.

Mai multa informatie despre Forumul: GS1 Global Forum 2023

Cookie-uri pe site

Folosim cookie-uri pentru a ne asigura că aveți cea mai bună experiență pe site-ul nostru.