The Global Language of Business
RO
  1. Principala
  2. Noutati
  3. GS1 Adunarea Generala 2024
Featured 29 May 2024

GS1 Adunarea Generala 2024

Adunarea Generală a Organizației Internaționale GS1 - 2024 a avut loc în perioada 21-24 mai la Roma, Italia și a reunit reprezentanți ai principalelor divizii ale biroului global și organizații naționale - membri ai Comunității GS1.

In mod traditional, Adunarea GS1 isi propune sa convina asupra unei strategii comune, sa monitorizeze rezultatele globale ale Organizatiei, sa impartaseasca cunostintele si sa stimuleze inovatia.

In timpul lucrarilor Adunarii Generale GS1, a fost audiat un raport privind activitatile GS1 din ultimul an si planurile sale pe termen lung.

Tema sesiunii plenare a fost „Arta de a transforma ziua de maine: o noua renastere”. Dupa cum subliniaza organizatorii, „impreuna cu filozofi, designeri, retaileri, producatori si furnizori de solutii, vom explora modul in care provocarea inteligentei artificiale ne conduce catre o noua Renastere intr-o era istorica provocatoare, in pragul schimbarilor epocale care ne pot oferi oportunitatea de a crea impreuna un viitor durabil.”

Au fost organizate discutii si prezentari speciale pe tema reinnoirii industriei legate de implementarea strategiei globale GS1. Au fost alesi si membri noi pentru consiliul de administratie GS1.

Ca urmare a lucrarilor Adunarii Generale GS1 - 2024, au fost adoptate rezolutii privind Obiectivele Corporative si bugetul Biroului Global GS1 pentru anul fiscal 2024/2025.

Adunarea Generala este un eveniment important pentru înființarea retelei comunitare GS1 la nivel executiv si este organizata in fiecare an de una dintre organizatiile membre GS1.

Cookie-uri pe site

Folosim cookie-uri pentru a ne asigura că aveți cea mai bună experiență pe site-ul nostru.