The Global Language of Business
RO
  1. Principala
  2. Noutati
  3. GS1 Adunarea Generala 2023
Featured 26 May 2023

GS1 Adunarea Generala 2023

Adunarea Generala a Organizatiei Internationale GS1 - 2023 a avut loc in perioada 22-24 mai la Antwerp, Belgium, reunind reprezentanti ai principalelor divizii ale Oficiului Global si Organizatii Nationale - membri ai Comunitatii GS1.

Adunarea GS1 din acest an s-a concentrat in mod traditional pe acordul asupra unei strategii unificate, monitorizarea rezultatelor globale ale organizatiei, schimbul de cunostinte si introducerea de inovatii.

CEO-ul si presedintele GS1, Renaud de Barbuat, a prezentat un raport despre activitatile si planurile de viitor ale GS1. Prezentarea a recunoscut munca extraordinara depusa de organizatiile nationale de numerotatie comerciala ca parte a Campaniei de 50 de ani de la GS1 din intreaga lume.

Liderii GS1 MO au vorbit despre noile lor proiecte si domenii de activitate.

Doua discutii au avut loc intre membrii consiliului de administratie al GS1 si reprezentantii din retail si din domeniul sanatatii.

Ca urmare a lucrarilor Adunarii Generale GS1 - 2023, au fost adoptate in unanimitate rezolutii privind Obiectivele Corporative pentru exercitiul financiar 2023/24. Adunarea Generala a votat, de asemenea, in unanimitate, Bugetul Biroului Global GS1 pentru 2023/2024.

Cookie-uri pe site

Folosim cookie-uri pentru a ne asigura că aveți cea mai bună experiență pe site-ul nostru.