The Global Language of Business
RO
  1. Principala
  2. Noutati
  3. GS1 Global Forum 2021
Featured 30 March 2021

GS1 Global Forum 2021

In perioada 1 martie – 4 martie 2021, urmatorul Forum Global al Asociatiei Internationale GS1 a avut loc sub forma unei conferinte video.

Evenimentul online a atras 2.711 participanti din 111 organizatii-membre a GS1. GS1 Moldova a fost reprezentata de directorul general Barsanu Galina. A fost o saptamana epica de 85 de sesiuni pe noua platforma virtuala, unde am profitat de ocazie pentru a invata, a face schimb de informatii si a comunica cu toate organizatiile GS1 din intreaga lume.

Anul acesta, GS1 Global Forum s-a axat in mod traditional pe acordul asupra unei strategii comune, schimbul de cunostinte, construirea unor relatii de afaceri puternice si stimularea inovatiei.

In special, atentia sa concentrat asupra implementarii politicii recent revizuite GS1 UDI (identificare unica), care este un instrument important pentru asigurarea identificarii dispozitivelor medicale din intreaga lume.

In timpul intalnirilor Forumului, au fost luate in considerare posibilitatile tehnologiilor fara fir in arhitectura GS1. Sa remarcat faptul ca astazi trasabilitatea, rezilienta, securitatea si fiabilitatea sunt pietrele de temelie ale tuturor aplicatiilor B2B si B2C.

Participantii la forumul global au primit informatii si noi instrumente care acopera toate prioritatile GS1.

Mai multa informatie despre Forumul: GS1 Global Forum 2021

Cookie-uri pe site

Folosim cookie-uri pentru a ne asigura că aveți cea mai bună experiență pe site-ul nostru.