The Global Language of Business
RO
  1. Principala
  2. Noutati
  3. Executivii GS1 in Europe s-au intalnit online
Featured 11 May 2020

Executivii GS1 in Europe s-au intalnit online

In perioada 29-30 aprilie 2020 pentru prima data a avut loc Consiliul de Administratie al organizatiei regionale GS1 in Europe on-line. La conferinta video au participat 47 de lideri ai organizatiilor nationale a GS1 in Europe. GS1 Moldova a fost reprezentata de directorul general Galina Birsanu.

Participantii la intalnire au discutat o gama larga de probleme legate de activitatile organizatiei in anul curent si pentru perioada urmatoare.

In special, situatiile financiare pentru anul 2019 au fost aprobate in unanimitate si au fost luate in considerare propunerile bugetare pentru implementarea cu succes a unui numar de proiecte in GS1 in Europe in acest an.

Participantii la intalnire au primit informatii actualizate cu privire la diverse proiecte  in care sunt implicate cheile GS1 la nivel european, inclusiv cele legate de etichetarea bauturilor alcoolice si problema atribuirii codurilor de bare on-line.

Liderii organizatiilor nationale si-au exprimat sprijinul pentru proiectul, potrivit caruia, pana in 2023, toate tarile membre ale organizatiei trebuie sa asigure emiterea codurilor de bare in modul online cu integrarea in platforma GS1 Activate. In acest sens, remarcam ca GS1 Moldova stapaneste cu succes acest serviciu inca din 2005, membrii organizatiei pot genera coduri de bare online, urmatorul pas este integrarea platformei utilizate in acest scop in platforma GS1 Activate.

In cadrul intalnirii, au fost discutate informatii despre activitatea organizatiilor nationale in timpul pandemiei COVID-19.

Au fost discutate posibilitatile de organizare evenimentelor a GS1 in   Europe, luand in considerare aceasta situatie.

S-a cinut cont de o serie de probleme organizationale. Prin decizia unanima a tuturor participantilor la reuniunea online, a fost acceptat in comunitatea GS1 in Europe un nou membru Emiratele Arabe Unite.

Cookie-uri pe site

Folosim cookie-uri pentru a ne asigura că aveți cea mai bună experiență pe site-ul nostru.