The Global Language of Business
RO
  1. Principala
  2. Noutati
  3. Consiliul de Administratie al GS1 in Europe
Featured 30 April 2024

Consiliul de Administratie al GS1 in Europe

In perioada 24 - 25 Aprilie 2024 a avut loc la Oslo, Novegia Consiliul de Administratie al GS1 in Europe.

In timpul intalnirii regionale, sefii a 49 de organizatii nationale, au primit o prezentare de la GS1 Norvegia, care a oferit informatii despre economia tarii, strategia GS1 si promovarea standardelor GS1 in tara gazda.

Agenda Consiliului de Administratie a inclus subiecte legate de imbunatatțirea modului in care GS1 opereaza la nivel regional si global. Membrii Consiliului au fost informati cu privire la deciziile luate in cadrul reuniunii Comitetului Regional European (REC) care a avut loc in perioada 27-28 martie la Amsterdam, unde au fost discutate o serie de subiecte importante pentru viitorul GS1 in Europa.

Consiliul de Administratie s-a concentrat pe activitati internationale de actualizare a afacerilor GS1 in Europa, inclusiv politici guvernamentale privind tranzitia la codificarea 2D „Un cod QR se potriveste tuturor” si „Pasaportul Digital pentru produse bazat pe standardele GS1”.

Alte subiecte globale discutate au inclus Viziunea 2030: identificatori de incredere si date verificabile, digitalizarea comertului, tranzitia la codurile de bare de generatia urmatoare si brandingul codurilor QR Powered by GS1, GS1 Global Budget, pregatirile pentru Asamblea generala, programul global de trasabilitate si formarea expertilor pe aceasta tema.

Cookie-uri pe site

Folosim cookie-uri pentru a ne asigura că aveți cea mai bună experiență pe site-ul nostru.