The Global Language of Business
RO
  1. Principala
  2. Unica scanare - posibilitati nesfarsite.

Unica scanare - posibilitati nesfarsite.

Descoperiti posibilitatile disponibile pentru produsul Dvs cu urmatoarea generatie codurilor de bare 2D

Urmatorul nivel de eficienta in afaceri

In plus fata de GS1 GTIN, aceste coduri de bare de mare capacitate pot contine, de asemenea, numarul de lot, numarul de serie, data de expirare si multe altele. Cu acces la aceste date, partenerii de afaceri de sus si de jos din lantul de aprovizionare pot creste transparenta, imbunatati gestionarea stocurilor, implementeaza initiative de trasabilitate si sustenabilitate, pot reduce risipa si simplifica procesele de retragere si returnare.

 

Un alt nivel de atragerea a clientilor

Codurile QR bazate pe GS1 ofera producatorilor, proprietarilor de marci si comerciantilor noi modalitati de a intra in legatura cu consumatorii si cumparatorii. Prin simpla scanare a unuia dintre aceste coduri de bare cu un smartphone, consumatorii si cumparatorii pot vedea instantaneu ingrediente, alergeni, retete, premii, promotii si multe altele, precum si unde a fost fabricat produsul aprobat de marca, informatii despre sursele durabile, recomandari de reciclare, modalitati usoare de reordonare si alte tipuri de informatii.

Nou nivel de puncte de vanzare

Codurile de bare de ultima generatie pot face mult mai mult pentru mai multi oameni: atat codurile de bare GS1 DataMatrix, cat si codurile QR bazate pe standarde GS1 ofera o gama larga de moduri de a imbunatati operatiunile de afaceri si de a oferi consumatorilor o noua experiența, salvand pur si simplu mult mai multe informatii fara a pierde „beep”, cand citesc.

Sunteti gata sa va duceti produsul la urmatorul nivel?

Acum, mai mult ca niciodata, consumatorii cauta transparenta in informatiile despre produse. Coduri de bare avansate care pot contine mult mai multe informatii decat un simplu GTIN — ACESTA ESTE CALEA DE AVANSAT.

Permiteti consumatorilor sa se conecteze cu produsele si marca Dvs.

 

Pe masura ce tehnologia a evoluat, la fel au evoluat si asteptarile consumatorilor. Unele coduri de bare 2D permit consumatorilor sa-si foloseasca smartphone-urile pentru a se conecta direct la informatiile producatorului, sporind gradul de constientizare a consumatorilor. GS1 colaboreaza cu lideri din industrie pentru a profita din plin de puterea codurilor de bare 2D pentru a satisface nevoile tot mai mari ale clientilor. Cu continut nelimitat autorizat de marca, consumatorii au acces la informatii in timp real, cum ar fi informatii despre alergeni, promotii, recenzii si instructiuni si multe altele.

Sunteti gata sa faci urmatorul pas?

Comerciantii cu amanuntul ar trebui sa se pregateasca pentru coduri de bare 2D

In timp ce coduri de bare liniare raman, comerciantii cu amanuntul vor trebui sa planifice utilizarea unui set specific de coduri de bare diferite in punctele lor de vanzare. Atunci cand planificati, acest lucru va oferi capacitatea de a sustine sistemele existente si de a le extinde si scala pe propriul program pentru a profita de capabilitati suplimentare.Consultati Ghidul Notiuni introductive despre tranzitia la 2D

Producatorii au la alegere coduri de bare 2D

Pentru a creste eficienta afacerii Dvs., aflati despre codurile de bare 2D care va vor ajuta sa captati atentia consumatorilor folosind datele despre produse.

Incepeti cu codurile de bare de ultima generatie bazate pe standardele GS1.

Aveti intrebari - Gasiti raspunsuri

Contactati-ne

Cookie-uri pe site

Folosim cookie-uri pentru a ne asigura că aveți cea mai bună experiență pe site-ul nostru.